KEUKEN/Supplementen


Koude gerechten

  • Haringschotel
  • Plateau Franse kaassoorten
  • Plateau palingfilet
  • Plateau gerookte zalm
  • Coupe rivierkreeftenstaartjes in romige whiskysaus
  • Coupe Hollandse garnalen in romige whiskysaus
  • Verse fruitsalade

Warme gerechten

  • Gesneden beenham in een romige saus
  • Gesneden lamsham in een lamshamroomsaus
  • Kipdrumsticks in Bengaalse stoverijsaus
  • Gehaktballetjes in sweet and soursaus
  • Kipsate in satesaus (zonder stokjes)
  • Spare ribs in pikante saus
  • Opsnijden van een beenham

Dessert

  • IJskar
  • CONTACT GEGEVENS
  • Adres
  •  
  • Telefoon
  • Fax
  • Mobiel
  • Mail
  • :
  •  
  • :
  • :
  • :






CONTACT MAIL

:
:
:
: